shopping och muffins!

Hejsan alla fina människor där ute! Idag fick vi sovmorgon då matsalen inte öppnades fören kl 9. när vi hade ätit upp så vart vi upphämtade utav en lärare som skjutsade oss till en affär där vi köpte godis. Det är så mycket dyrare här än i Sverige. När vi var klara i affären så åkte vi till en annan större affär och där köpte vi ännu mera godis plus dricka. Sedan åkte vi tillbaka till skolan så packade vi lite kläder som skulle tvätta så tog vi med datorerna och satte oss i kyrksalen/allrummet och pluggade tills det var lunch. Efter att vi hade ätit så spelade vi pingis vi blir iallafall bättre och bättre på det. Vid klockan fyra så skulle eleverna baka muffins så då var vi med och blandade smeten och dekorerade dem sen, det var trevligt. sedan åt vi pizza och drack kaffe. Tror att jag har ”råkat” göra Ellen kaffeberoende och ja jag har insett hur stort misstag det var!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *