Hästkontakt!

Dagen började med frukost bestående utav mackor och yoghurt där vi även där hästläraren Mattias (han är svensk!) mötte upp oss och gav oss info om vad vi skulle göra under dagen. Efter frukosten så gick vi till teorihuset där vi fick lära oss om tandvård på häst och bäst som vi är fick vi även kaffe på rasten utav läraren i personalrummet vilket inte eleverna brukar få. sedan var det lunch där vi faktiskt fick pannkakor. Efter lunchen så var vi med hästeleverna och då mockade vi hästarnas hagar och fyllde på med vatten i hagarna och inne i boxarna. de flesta häst eleverna var trevliga mot oss sedan så de eleverna som skulle vara med oss och mocka hagarna pratade knappt med oss och sedan lämnade dem oss bara men de var kul att få säga hej till hästarna förutom från en häst som var typ super knäpp. Efter att vi haft lite rast så hade vi teori där vi fick lära oss lite om avel på hästar dock så var det mest grejer som vi redan hade lärt oss. När lektionen var slut så gick vi och åt det var TACOS!!!!!!!!! sedan så spelade vi lite kortspel och vi spelade även lite med några utav eleverna på skolan det var jätte kul att vi äntligen börjar att få kontakt med eleverna som går här. sedan var det kvällsmat mackor som vanligt… nu på kvällen har vi varit med en som bor i samma hus som oss och bakat bullar men även kollat lite på film och spelat tv-spel. Det har varit en helt okej dag och en super bra kväll. Övrigt så har alla varit väldigt trevliga mot oss och vi trivs bra!

En reaktion på “Hästkontakt!

  1. Anki

    Wow ni kanske kan få båda häst och djur yrkesexamen så mycket som ni lärt er om hästar. Kul att ni får lära er olika saker. Hoppas ni får vara mer i fjöset, annars får ni väl be om det.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *