Allting löser sig till slut

Vet att vi egentligen skulle skriva igår men vi hade inget internet. Flygen från Sverige till Rörvik gick bra, sammanlagt väntade vi i nästan 5 timmar på dom olika flygen. När vi äntligen var framme så möttes vi upp av en man som körde oss till skolan och visa oss vart rummet var. Han berättade då att vi skulle möta en annan människa och få info 15:30, hen kom aldrig. 17:20 valde vi då att gå på upptäcktsfärd och utforska skolan och på vägen mötte vi en tjej som går här och vi pratade lite.

18:30 var det kvällsmat och då mötte vi en tjej som har hand om internatet och därifrån fick vi info. Det hela verkar som en missförstånd på grund av dålig kommunikation men det löste sig till slut och det är ju det som räknas tycker vi. Efter det spela vi lite biljard och jag(Julia) spelade smått på piano som dom har här, har inte spelat det på jättelänge så jag tyckte det var väldigt kul. Vi pratade en del med tjejen som gav oss info om religion och andra saker i livet. 🙂

På morgonen idag träffade vi Svanhild och hon tog med oss runt skolan och så åkte vi på lite sight seeing och gud va fint det är! Det är verkligen super fint här!  Sedan fick vi reda på att lunch består av mackor, inte direkt det mest mättande men det funkar. Efter lunch åkte vi ut på fjorden till fiskodlingarna och där fick vi känna på en fisk som sitter på laxen och äter parasiter, den var jättecool! Såg ut att vara av gummi men den var stenhård och nästan lite vass. Sedan stod vi och metade bredvid odlingen med hjälp av jättelång fiskelina och typ 5 olika krokar i olika höjder, sedan drog man i linan och släppte ner den och drog upp den igen hela tiden. Totalt fick vi upp 11 fiskar och vi har fått med oss tre st hem. En torsk, en sei och en norsk sort som vi inte minns namnet på. Vi har även fått potatis från köket så nån dag här ska vi göra ordning på fiskarna.

Vi fick även vara med och köra hem båten. Det var en väldigt rolig dag och vi ser fram emot nästa, imorgon ska vi vara på häst hela dagen.

//MVH Julia, Ellen och Emma

 

 

 

 

 

En reaktion på “Allting löser sig till slut

  1. Anki

    Härligt att allt löser sig och kul att ni fick fisk på kroken. Njut av vädret, här regnar det 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *