Hembesök, fottoshot och katter

Näst sista dagen på praktiken och det är ganska tråkigt då jag trivs så bra här, de här tre veckorna har varit underbara och flygit förbi. Att lämna familjen och praktiken kommer vara jobbigt men jag kommer åka härifrån med massa mer kunskap än vad jag hade innan.

Denna vecka har fortsatt varit ganska lugn och jag har fått göra en del småsaker för att göra stationen bättre, städa och sopa en massa men även organiserat upp lite saker så det ska bli enklare.

Jag har också varit med på en operation av en tik som hade fått en infektion i livmodern. De var såklart tvungna att operera ut den och den vara jättestor. En vanlig livmoder på en hund skulle väga ca 10 g sa de medans denna vägde 750g(!).

Det har även varit några som har kommit in med sina katter vid olika tillfällen och berättat om det var en hona eller hane men när veterinärerna kollar har det varit det andra könet mot vad de har sagt.  Detta hände senast idag.

Till sist så har jag med min kamera hit och det uppskattades på kliniken då de ska göra en webbshop för hundleksakerna och maten och behöver därför ha en bild som visar deras shop och därför fick jag agera fotograf med min kamera, sen imorgon kommer jag få agera mer fotograf då de behöver foto på en person. Det är kan vara till nytta mer än att hålla djur och städa.

Ps har också lagt upp en video från att vi tanketräna en hund på instagramen för utbytet, den hittar ni på instagramsidan: kvinnersta_internationellt

Mvh Nora

 

En reaktion på “Hembesök, fottoshot och katter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *