Inte alltid lika lärolikt

Ingen dag är som den andra. Alla dagar jag har haft denna tid har varit så lärorika men idag var till början en lugn dag tills vi fick veta att hon som städar var sjuk. Det gav mig och en annan praktikant en massa jobb, vi städade hela kliniken. först sopa allt sen torka bord och golv. Efter det fick vi kolla igenom all medicin och lägga allt som var ur datum i en kartong plus skriva upp dem och alla som skulle gå ut inom 4 månader.

Sen tillslut när vi egentligen skulle sluta kom en jättestor leverans med varor. De får en leverans varje dag så de brukar inte vara jättestora men idag var det riktigt mycket så vi jobbade över 40-50 min bara för att sätta lätt etiketter på alla varor. Sen ska de plockas ut också men de som jobbar där sa att vi kan gå ut och om hon har tid kommer hon lägga dem på rätt plats annars får vi ta det imorgon.

Trots att det inte var så lärorikt så var det kul ändå för det behövs göras och jag och den andra praktikanten har jätttekul ihop.

Till sist så brukar jag vara jättetrött i huvudet varje dag jag kommer hem men idag känns det i hela kroppen att man har arbetat med den ordentligt medans jag är ganska pigg i huvudet fortfarande.

Lägger med en bild nedanför på ett ultraljud jag var med och kolla på förra veckan, det är en undersökning på  ett hunds hjärta.

Mvh Nora

.

2 reaktion på “Inte alltid lika lärolikt

  1. Anki

    Roligt att få använda kroppen och sortera saker, det brukar man kunna göra på rutin och så ser man att det händer nåt. Du har säkert lärt dig nåt på det också 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *