York 04-04

Tänkte skriva ut detta igår kväll men mitt inloggning funkade inte att skriva ut inlägg på så fick låna jennys inlogg nu.

Igår så började jag och Amanda som vanligt vid 07:30 då började vi med att städa hos katterna då plockade vi ur allt som var inne i buren och skrubbade allt galler och alla väggar och moppade hela golvet. vi fixade även i ordning mat åt alla katterna och bytte ut vatten osv.

sen tog vi ut staffe blandningen summer i deras rastgård så hon fick springa och leka o rasta av sig. hon är väldigt stressad av sig så hon behöver mycket motion för att hon ska kunna lugna ner sig i boxen.

sen gick vi på frukost vid 09:00 och började igen vid 10:00

efter frukosten så gick vi ut med lite hundar medans dom andra engelska eleverna städade i kenneln. vi var ute med hundar och gick med dom till en rastgård som är lite längre bort. och det gjorde vi fram tills lunch vid 12.

efter lunch så gosade vi lite med katterna och sen gick vi ut med resten av hundarna vi moppade även ute hos hundarna i deras ute boxar. sen var vi ute med summer i rastgården igen och fixade iordning deras kvälls mat sen fick vi sluta för dagen.

senare på kvällen åkte vi in till en affär som heter iceland igen och vi köpte maaaaassa godis.

// Rasmus

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *