Så Mycket Shopping!

Idag hade vi det ledigt så vi passade på att ta oss in i York ännu en gång för att shoppa och mer sight-seeing. Vi tog oss in med buss och denna gång hoppade vi av vid en senare hållplats för att få mindre gångavstånd.
Vi splittrade på oss lite och gick runt i olika klädbutiker och testade att gå nya väger för att hitta och se nya saker. De butikerna som förvånade mig mest idag var tvålaffären, kattaffären och vapenaffären. Tvålaffären var fylld med tvål som såg mer ut som bakelser,Kattaffären var fylld med bara prydnader med katter och sist var vapenaffären fylld med både fake-vapen och riktiga knivar, nunchucks och svärd.


Vi åt hamburgare på ett gatukök som fanns på den centrala marknaden i York. Där fick vi också se ett filmteam springa runt och de filmade en roligt kläd man i gul helkroppsdräkt med ett stort frågetecken på. Han sprang runt och hade frågesport med främmande människor och vi försökte undvika honom då vi inte kunde hör vad han babblade om. Vi såg även en man som låtsades vara en staty genom att måla sig själv helt i lila, sitta på en lila cykel och vara helt stilla.

Senare på kvällen fick vi även skjuts till Designer Outlet som var en stor galleria med märkeskläder, prylar och mat. Vi gjorde lite fynd och handlade lite mer och innan vi tog oss hem så köpte vi glass.

Bästa grejen jag köpte idag var en svart coat som var precis rätt material och design som jag letat efter! York levererar bra till shopaholics!

Mvh Jennie <3

En reaktion på “Så Mycket Shopping!

 1. Anki

  Hej.
  Härligt med shopping-resa. Och ”de levande statyerna” ska man slänga en peng till, då rör dom på sig 🙂
  Jag håller nu på och registrerar Er på EU-data bas där du ska skriva din utvärdering från utlandspraktiken. Du får ett mail till din mail-adress på skolan. Vi gör detta när du kommer hem.
  Men OBS!!! Glöm inte att spara ditt boardingkort från flygresan. Jag behöver spara det. Anki

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *