Jättehopp och en massa ormar – 14/4

Dagen började med att vi var tvungna att vara färdigpackade och redo för att lämna hotellet kl 09.00. Eftersom vi skulle lämna hotellet var vi tvungna att ha hela bagaget med oss. När alla var färdiga och det var dags att ge sig av till vårt första besök för dagen, Snake Park. Väl där fick vi se en del utav landets giftigaste men också landets mest ofarliga ormar. På Snake Park fanns det inte bara ormar utan också en hel del andra djur så som fåglar, krokodiler, sköldpaddor och en babian, alla djuren räddade från de vilda och som inte kan återvända på grund av olika saker. Efter det åkte vi iväg och åt lunch och sedan vidare till en Massaj by där vi fick klä oss i roliga tyg och smycken. Massajerna hälsade oss välkomna med roliga danser och sånger men också en hel del höga hopp, ja hopp! De hoppade runt som kängurur och ville att vi skulle vara med, det var riktigt skojigt och lite skruvat men en helt fantastisk upplevelse. Efter att vi blivit välkomnade och fått dansat tillsammans med dem fick vi besöka deras hem, och husen var verkligen gjorde utav ko-bajs. De var otroligt små söta byggnader och de hade elefantgräs och ko-bajs som tak. Jag var tvungen att fråga om det regnade in under regnsäsongen, men nej det gjorde det inte, eftersom de la lager med vartannat gräs och varannan bajs. Sedan ville de att vi skulle sponsra byn genom att köpa några utav deras hantverk och det gjorde vi ju såklart men för ett riktigt dyrt pris. Men det som verkligen gjorde allas dag var när vi nådde det nya hotellet, Flamingo Lodge. Maten var fantastisk, det fanns en pool, rummen var fantastiska och bäst utav allt de hade gratis INTERNET! Efter denna dag tror jag alla sov otroligt bra och var riktigt nöjda med dagen.
// Emma Ha det bäst där hemma så kommer vi hem snart.

2 reaktion på “Jättehopp och en massa ormar – 14/4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *